Ons Team is geknipt voor uw hond !

 

Hondenkapsalon Kitana is al jaren een gevestigde waarde in het hartje van Sint-Lievens-Houtem. Deze zaak straalt pure Dog Wellnes uit. Een volledig team staat garant voor de vachtverzorging van uw viervoeter. Hondenkapsalon KITANA is ontstaan uit de creativiteit van een ondernemend trimmersteam dat krachten noch inspanningen spaart om grenzen telkens opnieuw te verleggen. Wat ooit begon met het graag zien van honden, is nu uitgegroeid tot het streven naar perfectie en de wijsheid dat nooit niemand genoeg kent van zijn vak. Dit streeft Kitana elke dag na bij het verzorgen van uw hond.

 

Hun motto is duidelijk:  ‘onze missie: Uw hond met veel passie en met oog voor detail te verwennen’ . In een up-to-date vernieuwde zaak, verwelkomt het team U en uw viervoeter met de grootste zorg. Met het oog naar de wensen van de klant en de gouden regels i.v.m. vachtverzorging creëert Kitana een soort van kunst met schaar en trimwerk. Met de grootste inzet en motivatie knippen zij uw hond, van showhond tot bastaardje, tot een hoogstaand staaltje kunstwerk.

 

Deze Website biedt U een ruimere blik op de werking van het hondensalon gebeuren en alles daarom heen. Onze bedoeling is om iedere hondeneigenaar zo goed mogelijk op de hoogte te stellen over de professionele verzorging van zijn hond. En de Hond zelf een gevoel van wellness te geven.

 

Mocht U hierna nog vragen hebben, ook al zijn ze kritisch, stel ze gerust.

 

Voor ons is het een teken van bezorgdheid en zo kunnen we samen naar het beste streven.

Als professioneel team willen wij enkel het beste voor U en uw viervoeter.

© Niets van deze website mag worden overgenomen of openbaar gemaakt zonder toestemming van hondenkapsalon Kitana en zonder verwijzing naar de auteur(s) en duidelijke bronvermelding.

 

het KITANA team
Startpagina Welkom Salon Kitana Ontdekken Wat doen we nog ? Events Contact Links

© Niets van deze website mag worden overgenomen of openbaar gemaakt zonder toestemming van hondenkapsalon Kitana en zonder verwijzing naar de auteur(s) en duidelijke bronvermelding.