Route

 

Hondenkapsalon Kitana bevind zich in het centrum van Sint- Lievens- Houtem.

Met name in de drukke winkelstraat: Edgard- Tinelstraat 5.

Schuinover de Supermarkt Cash& Fresh en vlak achter de kerk.

 

Het tweede grootste marktplein van België , met zijn wekelijkse markt op zaterdag is het begin van de Edgard- Tinelstraat. Hier zijn verschillende bushaltes.

 

Wij geven U bij deze de 2 belangrijkste routes voor onze zaak te bereiken

 

· Komende van Aalst / Erpe- Mere.

U volgt de baan Wetteren- Zottegem. U bevindt zich op de Oudenaardsesteenweg. U rijdt de gemeenten Burst en Borsbeke voorbij.

U volgt nog steeds de baan totdat u aan de lichten te Herzele bent. Aan deze lichten ziet U de wegwijzer waar Sint- Lievens- Houtem aangeduid staat.  Aan deze lichten moet U dus naar rechts( op de hoek van deze lichten ziet u de Bloemenspeciaalzaak “ De Keyzer”, met name een gele gevel).

U volgt steeds deze baan en U komt automatisch in Sint- Lievens- Houtem terecht. Deze Baan eindigt op een T-Kruispunt, daar gaat U naar links.

U bent nu in de Edgard- Tinelstraat.

 

· Komende van Wetteren/ Zottegem

U volgt de baan richting Zottegem , dit als u komt van Wetteren. Eenmaal in Zottegem  bent U op de Europeweg.  Aan het kruispunt “T Vosken” gaat U aan de lichten naar links richting Sint- Lievens- Houtem ( aan dit kruispunt bevind zich het pompstation Fina).  Vanaf de lichten gaat u de tweede baan naar links, richting Sint- Lievens- Houtem.  U volgt steeds deze baan en automatisch komt U op de markt te Sint- Lievens- Houtem.  Met de kerk voor U, neemt U de rechtse baan langs de kerk. Dit is De Edgard- Tinelstraat.

 

Hondentrimsalon KITANA

Edgard- Tinelstraat 5

9520 Sint- Lievens- Houtem (België)

© Niets van deze website mag worden overgenomen of openbaar gemaakt zonder toestemming van hondenkapsalon Kitana en zonder verwijzing naar de auteur(s) en duidelijke bronvermelding.

Startpagina Welkom Salon Kitana Ontdekken Wat doen we nog ? Events Contact Links